Læsebrev: Politisk vision er et mareridt

Det er rystende læsning, når flertallet i Greve Byråd forklarer et ødelæggende spareforslag om lukning af klubberne og flytning til skolerne som en politisk vision. Det er alt andet end en politiske vision.

Det er den hvide kanin, der bliver trukket op af den høje hat. Et uigennemtænkt spareforslag, der angiveligt vil give en teoretisk besparelse på 1 million kr. Alle fornuftige spørgsmål til forslagets flyvefærdighed skydes ned med det eneste argument, at det er en politisk vision. Har man spurgt skolerne om der er plads til klubberne?

Komplet uforståeligt, at man ikke har et eneste sagligt argument til støtte for forslaget. Tror man, at befolkningen i Greve Kommune lægger sig fladt ned, bare fordi der bliver sagt “politisk vision”?

Er man så er fritaget for enhver argumentation. Borgmesteren fejer alle spørgsmål af banen under henvisning til visionen. Jeg savner erfaring fra andre kommuner. Når man går imod anbefalinger fra fagfolk, hvorfor vil det virke i Greve Kommune.

Er man blevet så forblændet af, at nogle områder skal friholdes for besparelser, at man er villig til at smadre børneliv. Det er ikke en politisk vision, det er et mareridt.

Thomas Klingspor-Bentzen
Formand for Hedelyskolen