Debatindlæg: Skattestigning uden penge til skolerne i Greve

Bekymrede børn mødte op til budgetvedtagelse. Venstre, DF, LA og Socialdemokratiet vil nemlig nedlægge klubberne og lægge dem ind på skolerne.

Konservative er ikke med i V, DF, LA og S budgetaftale. Vi vil nemlig tilgodese Danmarks fremtid – nemlig børnene – det har vi gjort uden skattestigninger.

Vi vil investere i børnene og forbedre forholdene i dagtilbud. Vi afsætter 12 mio. kroner ekstra til bedre normering i dagtilbud. Det er vigtigt, at børnene får den nødvendige omsorg og trives i dagtilbud.

Konservative investerer i indholdet i skolerne og har afsat over 20 mio. kroner til at forbedre lærernes undervisningstid. Bedre trivsel og arbejdsglæde hos lærerne, gavner elevernes trivsel og læring. Samtidig har vi afsat ekstra penge til materialer på skolerne og ikke sparet på IT udstyr og hardware til eleverne.

Venstre og LA har brudt deres valgløfte og hævet skatten – uden at prioritere skolerne. Samtidig vil de ændre på skoledistrikterne og nedlægge klubberne. Synd for børnene, at de efter en lang skoledag, skal blive endnu længere tid på skolen og deres dyrehold må nedlægges. Ligesom de bekymrede børn, frygter jeg, de ikke gider gå i klub, isolerer sig hjemme eller hænger på gaderne. Blandt andet derfor står konservative udenfor budgetaftalen.

Brigitte Klintskov Jerkel
Det Konservative

Folkeparti
Greve Byråd